Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.04.2013 14:44 - Разтърсващи взривове в България - какво ни готвят? Част 1
Автор: podvodni Категория: Политика   
Прочетен: 26918 Коментари: 29 Гласове:
24


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
От дълго време ми прави впечатление, че доста често имам верни прогнози които се сбъдват с голяма точност. Както писах преди време, интуицията ми много рядко, да не кажа никога, не ме е подвеждала. А когато към нея (интуицията) се прибави способноста за самостоятелно мислене и някои други техники, то нещата стават наистина много интересни. Първоначално ми бе доста страшно, но в последствие започна да ми става много забавно.
В предишната си статия написах, че Миро Найденов играе ролята  на врагът в собствените редици и на осъзналият се грешник. Само ден след като се появи по БТВ и разказа на как били подслушвани министри, и други "хора",  на СМИ бе предоставен запис от среща в дома на  Б.Б. На въпросната среща носител на подслушвателното устройство се оказва самият Найденов !  А предният ден, самият той придоби ореола на жертва на подобни подслушвания. Та значи, според него, Цветанов със знанието на Борисов са подслушвали целият министерски съвет, журналисти и политици от противниковият лагер. Обаче, след предоставеният, на следващият ден, запис възниква въпросът - и това ли е дело на Цветанов и Борисов? Обществото е в пълен шах и тотално разконцентрирано след тази серия от новини. Уж службите са подслушвали, но излизат записи които не са правени от тях. Уж Борисов и Цветанов играят с мафията, пък мафията им играе "сечено".  Уж опозицията била беззъба, пък я какви възможности има. Абе такава плетеница настана, че Гордий с неговият възел се явява един посредствен лаик. Щом като Николяй Кокинов си признава, че въобще не може да вдене какво става, то представете си за какво иде реч. 
Реално цялата патклама преследва няколко цели. от пръв поглед се вижда, че партиите не желаят и не се напъват, да печелят изборите. Никой!
На предишните парламентарни избори тази тактика бе успешно приложена от БСП. Поради факта, че много добре разбираха икономическата ситуация, успешно "прехвърлиха" назряващите проблеми на ГЕРБ и Борисов. Всеки един, който бе спичелил тогавашните избори днес би бил в ситуацията на ГЕРБ с днешните финансово-икономически показатели.
В този момент ситуацията е абсолютно същата. Положението все повече ще се влошава, и независимо кой е "на власт" нищо не ще може да предприеме за противопоставяне.. Всъщност , няма да има необходимите лостове, защото те бяха целенасочено премахнати. Защото така е планирано  да стане.
ГЕРБ, малко късно, но все пак на време се "усетиха" или им бе посказано за какво иде реч. 
Същевременно в ситуация в която няма да има ясно изразен победител ще доведе до един направляван  и дълговременен хаос, последствията от който ще бъдат далеч по-драматични.
Случайно или не (случайности не съществуват) за втора поредна година, в турски медии се появява една и съща карта на Турция в която България е представена с откъснати територии. Случайно или не, бе изработен клип който се "завъртя" по разни чужди телевизии в който картата на България бе малко преработена. Случайно или не, в логото на програмата за развитие на селските региони има бели петнта които учудващо съвпадат с гореспоменатите карти.

Карта от Турски учебник през 2012 година
image


Карта от вестник "Милет" 2013 година

image

Лого на "програма за развитие на селските региони

image

Орязаната карта на "Агенцията за инвестиции"

image

И кое бе орязано - сравнителни карти

image






Интересно, нали?!


А ето още нещо интересно което може да вмъкне малко яснота по въпроса

image


Но това не е краят, а само началото на плануваният край.
 И така, защо е необходимо всичко тава?
Отговорът в следващата публикация.




Гласувай:
30



1. penchoan - Картата от 2012 г. стига до Бургас, а ...
27.04.2013 15:02
Картата от 2012 г. стига до Бургас, а последната карта отива до Варна. Не е вярно, че никой не иска да управлява. Вярно е, че никой не е в състояние да се справи, но за ГЕРБ въпросът е на живот и смърт. Защото при загуба Борисов и Цветанов отиват в затвора, а при победа се провалят до 2-3 месеца. Те нямат печеливш ход.
цитирай
2. podvodni - Апетитът идва с яденето !
27.04.2013 15:13
Разбира се, че всички искат "да управляват" но не в този момент! След това за което ни подготвят.
Партииното разделение е само прах в очите на хората. Реално всички са от едно котило и работят по една програма, с много малки изключения. ГЕРБ, БСП, СДС, ДСБ, Кунева, ДПС, НДСВ не са тези изключения.
цитирай
3. drakulla - Враговете ни
27.04.2013 15:44
през тези 23 години си свършиха работата. Сега стоим по бели гащи и чакаме. Като агне на дръвника, чакащо ножа. А е нужно толкова малко, ако сме единни. Разединени винаги сме губили страшно много - падането под турско робство пак така е станало. И на дъното винаги има гадни, мръсни евреи.
цитирай
4. podvodni - Враговете ни нямаше да направят ...
27.04.2013 15:57
Враговете ни нямаше да направят нищо без помощ от самите нас. Не визирам народа като цяло, а единственно политическата и икономическа престъпна прослойка. Предателите са много по-опасни от външният враг.
цитирай
5. danailvdimitrov - а е хубаво да визираш и народа защото....
27.04.2013 16:18
podvodni написа:
Враговете ни нямаше да направят нищо без помощ от самите нас. Не визирам народа като цяло, а единственно политическата и икономическа престъпна прослойка. Предателите са много по-опасни от външният враг.


"политическата и икономическа прослойка" е наказание за отстъплението на народа. Затова и всеки народ си заслужава правителството...

Поздрави!
цитирай
6. kostas - Така е пробват ни на провокации ,време е ясно да се говори ,че зад всички тези преобразувания стои ДЖИД - МАСОНА !!
27.04.2013 17:01
Създават проблеми от всякакво естество , едно да стане и го утвраждават с всички средства .Школата на всички т. н. политици и управници е от едно място !!!Гадът си е гад и създава гадове !!! То се усеща !!
цитирай
7. danailvdimitrov - до kostas: нека създава нему това е работата...да руши
27.04.2013 17:21
А нашата работа е да стоим във вярата си неотменно, неразлъчно и неразделно!

Тогава всичките им опити се разбиват като вълни във вълнолом.

Но когато започнем отстъпление от св.Православие и увлечение по техните "модерни" идеологии и теории- започват и националните ни провали и националните ни погроми!

От лудналите по "просветена масоно-революционна Европа" наши възрожденци, през интернал-социалистите и комунисти, фашистите та чак накрая до днешните демократи-гейове и педофилни извратеняци.
цитирай
8. podvodni - 5. danailvdimitrov - а е хубаво да визираш и народа защото....
27.04.2013 17:43
Няма да е обективно да се визира цял народ, особенно през последните 20 години. Погрешно е да се твърди, че всеки народ заслужава управителите си, защото във времето на "демокрация" станаха най- големите измами именно в провеждането на всякакви избори. Именно тогава, предателите, са най-дейни в своето долно дело.
цитирай
9. podvodni - 6. kostas - Така е пробват ни на провокации ,време е ясно да се говори ,че зад всички тези преобразувания стои ДЖИД - МАСОНА !!
27.04.2013 17:46
Масоните и евреите (хазарите) са безсилни без предателство от вътре.
След това което ни чака, първото което трябва да се направи е отстраняването, вкл и физическото на предателите и отнемане на финансовият им потенциал.
цитирай
10. olivie - Картата от 2012 г. стига до Бургас, а ...
27.04.2013 18:36
penchoan написа:
Картата от 2012 г. стига до Бургас, а последната карта отива до Варна. Не е вярно, че никой не иска да управлява. Вярно е, че никой не е в състояние да се справи, но за ГЕРБ въпросът е на живот и смърт. Защото при загуба Борисов и Цветанов отиват в затвора, а при победа се провалят до 2-3 месеца. Те нямат печеливш ход.
Гледайте тази до Бургас от 2012г. Севрюкова също пише че опитът за откъсване на част от североизточна България няма да успее. Там са съитията от 1985г. - Федал и Варненската му столица. А ако ТИМ са причината да зарежат Варна от мераците си и аз ще гласувам за тях.

цитирай
11. watchtowerman - Просто идват военните...
27.04.2013 19:04
По много оригинален и нов начин..Не тия старите, завършили в Москва, а новите, завършили на Запад. Прави ли ви впечатление, че досегашната Мафия, държала държавата, все успяваше да генерира нови политически партиини лидери, когато се изхабяваха вече въведените в употреба. СЕГА НЯМА НОВ Генериран от Мафията политически образ. А Б.Б. беше ПОСЛЕДНИЯТ от тоя списък. И е вече изхабен. Тогава, защо Тая Мафия не създаде нов образ? Ами, защото я предупредиха да не се меси повече и да се измита....Нали знаете, че и в Социологичната наука си има закони? Един от тях е, че всяка тоталитарна система за да мине към що годе гражданска демокрация, задължително трябва на мине през управление на военните...Това време ВЕЧЕ дойде..23 години България генерира нарастваща нестабилност в взривоопасен район. И ГОЛЕМИ СИЛИ искат Промяна на ситуацията в България. Едно от нещата: на 16 април Цацаров го обяви: Създава се европейска прокуратура. Тя ще може да извършва наказателни разследвания на територията на цяла Европа. Край на спектаклите с българското, мафиотско правораздаване !!!
цитирай
12. podvodni - По много оригинален и нов начин. . Не ...
27.04.2013 19:14
watchtowerman написа:
По много оригинален и нов начин..Не тия старите, завършили в Москва, а новите, завършили на Запад. Прави ли ви впечатление, че досегашната Мафия, държала държавата, все успяваше да генерира нови политически партиини лидери, когато се изхабяваха вече въведените в употреба. СЕГА НЯМА НОВ Генериран от Мафията политически образ. А Б.Б. беше ПОСЛЕДНИЯТ от тоя списък. И е вече изхабен. Тогава, защо Тая Мафия не създаде нов образ? Ами, защото я предупредиха да не се меси повече и да се измита....Нали знаете, че и в Социологичната наука си има закони? Един от тях е, че всяка тоталитарна система за да мине към що годе гражданска демокрация, задължително трябва на мине през управление на военните...Това време ВЕЧЕ дойде..23 години България генерира нарастваща нестабилност в взривоопасен район. И ГОЛЕМИ СИЛИ искат Промяна на ситуацията в България. Едно от нещата: на 16 април Цацаров го обяви: Създава се европейска прокуратура. Тя ще може да извършва наказателни разследвания на територията на цяла Европа. Край на спектаклите с българското, мафиотско правораздаване !!!


Не бих заложгил голяма сума на това твърдение.
Военното управление, означава що-годе някакъв стабилитет и ред, което не е целта в случая.
Европейската прокуратура означава само едно - отнемане на суверинитет. Всъщност това е част от манипулацията проблем-реакция-решение. А решението отдавна се знае какво е - тотален контрол и абсолютна власт.
цитирай
13. danailvdimitrov - ако имаш предвид турските военни-съм съгласен.
27.04.2013 19:31
Но ти смяташ че това ще бъдат българските военни-което е невъзможно понеже България няма армия, а само корпус от военни наемници за мисии на НАТО + американска база( за сега една)

В обществото не течат никакви "самородни процеси" още по малко по някакви измислени (по поръчка) социологически закони.

Щом т.нареченият народ не може да излъчи достойни свои представители а 2 млн. негови чада го изоставят и бягат презглава навън-той скоро започва да е управляван отвън.

Като една проста марионетка.
цитирай
14. watchtowerman - Изглежда по-ти допада суверинитет на Мафията.
27.04.2013 21:16
podvodni написа:
Европейската прокуратура означава само едно - отнемане на суверинитет.

Което е статуквото досега. Аз пък предпочинам Евпопеска прокуратора в да започне разследване на Мафията в България. Всички българи видяхме каква я вършеше българската СУВЕРЕННА прокуратура. Е, сега Цацаров прие да стане европейски прокурор. И к`во взе да става? Мирославчо Найденов пръв гризна дръвцето, щото раздаде едни европейски пари и сега Брюксел иска сметка. Бушон. Прикрива тия над него, които го назначиха на тая работа. "Разприказвал" се бил...Ами по-добре да "приказва" и да си признава и да получи присъда от български прокурори, отколкото да го "дръпнат" в Брюксел и да започнат да му задават едни по-особени въпроси, за това кого обслужва и кого СЕГА се мъчи да прикрива. Па, "гръмна" и Кокинов, уж компромати СРС-та, ама Цацаров го изхвърли заради приказките му тях, значи са верни. ВСИЧКИ ЗНАЕМ, (е тези РАЗГОВОРИ СА ИСТИННИ. Цацаров трябва да се доказва, пък и има вече ВЛАСТТА чрез Брюксел, и повече НЕ ЗАВИСИ от Тукашните играчи. Сега е ред на "пешките" като Мирослав, Кокинов да падат в "жертва" за да прикриват по-големите фигури. То и затова на лидерите на партиите хич не им се ще да печелят предстоящите избори. Краденето чрез управлението на държавата на европейсите пари СВЪРШИ ! А както казваше Тачър, комунизмът свършва, когато свършат парите идващи отвън. А за намесата на военните не бери грижа, че нямали ресурс. Ресурс има Отвън ! И няма да е по класическите случай, както сме свикнали досега - армия, танкове...Използваните методи са други, но със същата сила за постигане на целите... Дали е случайно, че Норвежката компания "Теленор" закупи "Глобул" в този момент?!
цитирай
15. анонимен - Проблемът на много хора е, че отк...
27.04.2013 22:03
Проблемът на много хора е, че отказват да мислят със собствените си глави.
Ясно написах, че се доверяавам на интуицията си, мога да мисля и някои други нещица. Също така ЯС-НО написах, че това упражнение "европейска прокуратура" е част от играта проблем-реакция-решение. Т.е. - нарочното създаване на неефективна прокуратура и съд в нашата, и не само, държава поражда търсената реакция по негодувание, в следствие на което се свежда готовото решение - европейска прокуратура. На пръв поглед ще изглежда, че е доброволно ижелано решение на народа. Но това е само на пръв поглед.
Интерпретацията, че съм привърженик на днешната мафиотска прокуратура и съд е, меко казано, доста глупаво и повърхностно.
Също така е елемнтарно и несериозно да се твърди, че "партиите" търсят властта само и единственно да крадат пари, макар, че тази операция е част от ситемата. В общият глобален план, в който попадаме и ние, целтта е само една единствена - абсолютната власт. Партиите на национално ниво (не само у нас) са тези елемнти от играта които със своите действия създават предпоставка по налагане на този модел на абсолютна власт, като тайно в себе си , всеки един ръководител на партия се надява да бъде част от тази ситема, било то и на по-ниско ниво. В този смисъл, постигането на тази цел задължително минава през хаос и несигурност. Тук вече военните нямат никаква работа, пък било то и външни. Това само ще донесе негативи и затруднения в "операцията". Особенно при нас, които сме малко по-инакъв народ които не се вписва в общатоприетите рамки. Закопуването на "Глобул" от "Теленор" като връзка с нас има връзка с финансовата ситуация в Гърция и бъдеща финасова ситуация в Норвегия.
цитирай
16. анонимен - Подводни
27.04.2013 22:57
Хихихи, пак съм анонимен. Старата песен на нов глас.
Дали пък няма я коментарче да бъде изтрито, я статиика, я профилче !?
цитирай
17. dinkov - Динков
28.04.2013 00:57
watchtowerman - прощавай но не съм съгласен с теб за "военните". Като дойдат какво ще променят. Нищо. На България и трябва работеща икономика базирана на многобройни малки и средни предприятия свободно конкуриращи се помежду си. Същевременно много строга, жестока регулация на едрия капитал с цел разбиване на монополизма и след това недопускане на нов. Естествените монополи при които не може да има конкуренция, трябва лека - полека да бъдат изкупени от българската държава и впоследствие тотален контрол и правила при тяхното функциониране върху тях, защото пак ще станат хранилки на власт имащите.
podvodnи - на комунистите (под комунисти разбирам висшата партийна номенклатура и техните наследници) не им трябва политическата власт вече. Те имат икономическата. Това бе целта на активното мероприятие наречено 10 ноември 1989 г. Сега на тях им трябва само да контролират политическата власт защото те станаха олигарсите и искат това статуково да се запази. Всичко останало е парлама и пушилка на принципа "разделяй, създавай хаос и владей".
Разбира се това е моето мнение,и никой не е длъжен да се съгласява с мен.
Поздрав.
Ицко
цитирай
18. podvodni - Динков, това че ти под комунисти ...
28.04.2013 10:34
Динков, това че ти под комунисти разбираш висшата партиина номенклатура те кара да стъпиш на тотално грешна основа.
Комунисти са хазари ( евреи, юдей) които са и тъй наречените юдеомасони.
И тук не става въпрос само за политическа или икономиска власт, а за абсолютна власт.
цитирай
19. watchtowerman - Цацаров ВЕЧЕ действа с правомощията на европейски прокурор!
28.04.2013 11:10
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5727311

Властта на местните олигарси, като неприкосновеност, се клати. Цацаров или трябва да продължи, или ще му намерят заместник от Брюксел, който ще е непридвидим...От това, ситуацията със структуритена Мафията у нас става още по-несигурна... Гледйте ПРОДЪЛЖЕНИЕТО....
цитирай
20. olivie - ???
28.04.2013 11:27
Ба си глупостите!
цитирай
21. alexs - Преди повече от 20 години Пророч...
28.04.2013 12:18
Преди повече от 20 години Пророчествата на Слава Севрюкова за България
http://www.youtube.com/watch?v=nAE37YTIDzA
Пророчицата сочи пръстите на ръцете си: „Два пъти по ей толкова правителства ще се сменят, докато се яви човек, който да не мисли единствено и само за собствения джоб.“ (Твърди се, че става дума за 14 правителства – бел. Стопанина)
„Племето ни не ще погине е изпитанията. Знайте, онези, които останат и които ще дойдат после, все ще се зоват българи.“

„Не бойте се, България никога няма да се изгуби от света, за разлика от други държави!“

„Не мислете, че земята, по която стъпвате, ще е все българска. Някога значителен къс болезнено ще се изтръгне от живата й жилава плът. Югоизточната (част).“

„Това ще са нелеки изпитания. Страната ни ще е пред опасност от загуба на държавността. Ударът обаче няма да се приеме толкова страдалчески от народа, защото границите между държавите в ония години ще са размити…“
В тежкия период ще ни помогнат носителите на феноменални способности. Единствено духовността ще ни възроди.“

„Ще бъдат направени и опити части от североизточна България да отидат към Турция.“

„Едва след позорния акт на разцепване на страната, загрижената за собственото благоденствие политическа класа изведнъж ще се стресне и посъживи. Ще се осъзнае и замилее за позабравеното „отечество любезно“. Народностната ни карма ще приключи, когато парче земя се откъсне от България. Горчива орис. Едва подир това ще настъпи известно благоденствие за изстрадалия народ.“
цитирай
22. starotomagare - Всяко по-сериозно ,,клатене на лодката "може да послуги за претекст.Да не забравяме,, петата колона"
28.04.2013 13:31
Повод за военна намеса за ,,омиротворяване"могат да послужи дори и ограничен и раздут от медиите етнически конфликт с циганите.Не случайно непрекъснато се опитват да ги обевяват за турци както и помаците уж като изповядващи ислям.Дори спонтанните протести за тока нямащи нищо етническо в основата си вече са били повод за обсъждане на най-високо ниво при срещата на новия американски държавен секретар и Ердоган.Не зная дали наистина са били обсъждани но бе съобщено непосредствено преди офицалната среща като един от въпросите които ще бъдат обсъждани.Протестите в отделни градове на страната след събитията в Катуница също бяха преекспонирани и използвани за обевяване на българите за расисти дори и в ООН.Дори слуховете които бяха пускани сред циганите например в Сливен за да се предизвика конфликт са били представяни като реални събития.Тази тема е твърде обширна и от години се трупат все по-обезпокоителни факти преки и косвени дори за нетърпение от отделни турски бизнессреди които работят с подкрепата на правителството им .Дори под формата на културен обмен се привличат и подкупват български творци.В нета също действат техни писачи които се стремят под различни форми да всяват у българите нихилизъм ,да ги провокират към расиски изказвания за да ги злепоставят или просто да подвеждат неориентираните и да им отравят съзнанието.
цитирай
23. podvodni - Повод за военна намеса за, , омир...
28.04.2013 14:37
starotomagare написа:
Повод за военна намеса за ,,омиротворяване" .....


Много добро расъждение! Само, че тази преекспонация на конфликти от всякакво естество няма за цел военна миротворческа намеса, а нещо съвсем по-друго. Обърни внимание на коментар 21 - Алекс. Там има нещо наистина интересно, но Алекс е пропуснал да упомене, че отделянето на Югоизточната част на с9траната ни ще стане по мирен начин. Дали чрез референдум, дали по друг начин няма да има никакво значение. Това противопоставяне цели да импринтва в съзнанието на мюсюлманите в България, че тук за тях не е безопасно и изгодно за живеене. Спокойствие и просперитет могат да намерят само ако са в пределите на Турция като стабилно растяща икономика. Не зная дали на някой му е направило впечатление, но Турската лира е равностойна на Българският лев 1:1, въпреки явното несъответствие в икономиките на двете страни.
Защо?
Една от причините е, да се избегне натоварването на бюджета на Турция за изравняване на стандарта и покупателната спосолност на мюсюлманското население от Югоизточните територии, след акта на присъединяването им към нея. Следователно, това е добре замислена операция, и то на европейско и световно ниво, до колкото участие имат и "световните" рейтингови институции.

Относно властта на местните олигарси и действията на европската прокуратура ще се наложи да охладя ентусиазма ти.
Още преди промените през 1990 година "световната олигархия" се е спорязумяла с нашата такава за съвместни действия. В замяна на запазване на относително добра икономическа и политическа власт, нашите, родни, олигарси се отказват от националният суверинитет.
Спомняш ли си пушилката на Б.Б. около имотите на богатите в началото на мандата му като премиер? Много шум за нищо. Същото ще бъде с европейската прокуратура, но вече на по-високо нива - европейско. Разликата ще бъде единствено в бройката на хипнотизираната тълпа.
цитирай
24. podvodni - Ба си глупостите! Да да, знам! ...
28.04.2013 14:43
olivie написа:
Ба си глупостите!

Да да, знам!
CNN, ЕС, НАТО, демокрация, пазарна икономика, цивилизован свят, бели държави, мрънкащи и мързеливи българи, руски имперски интереси, евро-атлантически цености, дошлячество и прочее подобни глупости на търкалета.
цитирай
25. podvodni - Преди повече от 20 години Пророч...
28.04.2013 14:47
alexs написа:
Преди повече от 20 години Пророчествата на Слава Севрюкова за България
http://www.youtube.com/watch?v=nAE37YTIDzA
Пророчицата сочи пръстите на ръцете си: „Два пъти по ей толкова правителства ще се сменят, докато се яви човек, който да не мисли единствено и само за собствения джоб.“ (Твърди се, че става дума за 14 правителства – бел. Стопанина)
„Племето ни не ще погине е изпитанията. Знайте, онези, които останат и които ще дойдат после, все ще се зоват българи.“

„Не бойте се, България никога няма да се изгуби от света, за разлика от други държави!“

„Не мислете, че земята, по която стъпвате, ще е все българска. Някога значителен къс болезнено ще се изтръгне от живата й жилава плът. Югоизточната (част).“

„Това ще са нелеки изпитания. Страната ни ще е пред опасност от загуба на държавността. Ударът обаче няма да се приеме толкова страдалчески от народа, защото границите между държавите в ония години ще са размити…“
В тежкия период ще ни помогнат носителите на феноменални способности. Единствено духовността ще ни възроди.“

„Ще бъдат направени и опити части от североизточна България да отидат към Турция.“

„Едва след позорния акт на разцепване на страната, загрижената за собственото благоденствие политическа класа изведнъж ще се стресне и посъживи. Ще се осъзнае и замилее за позабравеното „отечество любезно“. Народностната ни карма ще приключи, когато парче земя се откъсне от България. Горчива орис. Едва подир това ще настъпи известно благоденствие за изстрадалия народ.“


Погледът в бъдещето - ясновидството, е начин да се видят различните пътища на развитие, като това с най-голяма вероятност е най- ясно виждано. Но въпреки това си остава възможен вариант, ако се подходи със подобаваща сериозност към този "феномен". Ная пръв поглед може да изглежда, че това е неблагоприятно развитие, но то след себе си може да води по-големи позитиви от някое друго развитие.
цитирай
26. nikikm - Материалът
28.04.2013 19:31
е супер! Много ценни неща има също в коментарите! Слава Севрюкова бърка в това,че политиците,довели ни до това състояние и де факто работещи за всички,освен за Българите,ще се осъзнаят.Да ама не!Изключено е това да стане.Армията няма да коментирам,няма такава!Когато е имало,имало е Чест,Дълг,Отечество и това не са били пхразни фрази!Нищо от това не е на лице.За съжаление,народът е болен,най-младата му част е вече малцинство /това е свръхважен факт,не знам как да го подчертая/,друга част е безнадеждно увредена!Това вече не са българи и ако започнеш да им говориш за патриотизъм,просто ще те нападнат и т.н.Признавам,че съм песимист,но това не е основание за скръстване на ръце!Поздрави,чудесен блог!
цитирай
27. alexs - 1. Ако бъде откъсната част от тер...
29.04.2013 23:41
1.Ако бъде откъсната част от територията наистина ще стане революция и партиите на прехода ще бъдат пометени.... и след това да дойдат хора и да оправят нещата.
2. Да това отделяне ще стане по мирен път така е казала Слава Севрюкова...
3 Не случайно огамни пространства на юг от Бургас са обезлюдени А в Кърджали те са мнозинство.
4 Всякакви военни поделния до 200км от турската граница са закрити а казрмите съборени и разграбени така е и Грудово и Звездец.
Клип и снимки от гр. Средец /Грудово/ Бургаско където казрмите бяха разграбени от цигани ...
http://vbox7.com/play:718daee05e&start=222&r=emb
http://alexs.blog.bg/turizam/2012/09/23/sredec-grudovo-burgasko.1002451
5 Не случайно бяха унищожени ракетите на българската армия преди 10 години.
цитирай
28. prarodinata - 'Оно без да се разтури, нема да се ...
01.05.2013 11:46
'Оно без да се разтури, нема да се оправи' – рекъл шопът.
Та така и със злокачественото образувание, наречено (Н)РъБъ.
Но България и българите са вечни и ще надживеят окаяната република, барабар с кукловодите – все проявления на Кали Юга.

Не се страхувайте от разрухата – тя трябва да свърши своето, за да дойде Новото.
Не се тревожете от упадъка на 'държавността' – такава отдавна няма.
Не се опитвайте да 'спасявате' живите мъртъвци, защото рискувате да се присъедините към тях.
Не се надявайте някой да ви 'оправи', защото това можете да сторите само и единствено вие.

Обърнете се към Българското, правете и възпитавайте здрави българчета и по никакъв повод недейте да сътрудничите на системата и на кучетата й! Помогни си сам, за да ти помогне и Българският Бог.

Поздрави за статията и анализите в блога!
цитирай
29. dimat - Поздравления и от мен,
24.05.2013 23:37
и за изключително сериозната статия и за сериозните анализи.Някога,през далечната 1967 година излезе един сборник разкази,научна фантастика,със заглавие, "формула на невъзможното".Един от разказите в него ,носеше същото заглавие.Този разказ ме впечатли на времето,повече с "основната" си идея,за невъзможността на изчислителната машина,да реши една "нелогическа" задача.Но
напоследък,все повече,в контекста на събитията в световен мащаб,у мен се натрапва,едно "вторично" описание на деградирала цивилизация и пътят,по който се е стигнало до тази деградация,удивително напомня този,по който се движи светът сега.Направо ме "втрисва" от това впечатление.Сякаш като зомбирани вървим всички(целия свят) натам и нищо не може да ни спре.Една шепа хора може би виждат това,но са безсилни да го кажат на останалите.В цялата тази ситуация има и една добра "новина",свидетел на която,обаче,няма да има,поне на човек от Земята.В края на краищата,ще се изродят и постепенно ще изчезнат и господарите причинили този катаклизъм.Мога само да ви препоръчам да прочетете разказа,а защо не и целият сборник.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: podvodni
Категория: Политика
Прочетен: 3682622
Постинги: 304
Коментари: 4467
Гласове: 3151
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031