Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.11.2013 15:27 - Предварително потеглил влак от гара
Автор: rail Категория: Други   
Прочетен: 3013 Коментари: 0 Гласове:
1



Представяме ви писмо на Стоян Асенов,получено на имейл адреса на Блогът за железници (rail.blog@abv.bg).


Здравейте, казвам се Стоян Асенов от гара Елин Пелин. Редовно използвам железницата за придвижване до столицата. Искам да ескалирам един случай за нередност.
На 01.11.2013г. влак 10114 на гара Елин Пелин потегля 4 минути преди времето му за тръгване. По разписание влака тръгва в 16:55ч., той беше пуснат да замине от ръководител движение, който беше на служба в този час, в 16:51ч. Поисках обяснение от служителя "ръководител движение", защо влака е потеглил преди обявеното за това време, в отговор получих, че влака е заминал само с 1 минута по-рано. Моля да се провери случая! От професионална компетентност знам, че може да се провери локомотива, който тегли композицията в колко е потеглил от съответната гара. За свидетели имам още 2 лица, които също изпуснаха влака като мен, ако е необходимо за доказателство.
Същото писмо ще се изпрати в ППП Пловдив, секция Септември за снемане на обяснение на превозната бригада на влака, предприела осигуряването на готовност за потегляне на влака и подаване на сигнал "Готово" към ръководителя, преди обявеното в документ книжка разписание. Моля за съдействие.
С.Асенов/ гара Елин Пелин


Тагове:   оплакване,   жалба,   нередност,   БДЖ,


Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене