Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.10.2011 11:38 - Произшествие с влак на БДЖ № 7621 и отношението на БДЖ
Автор: rail Категория: Други   
Прочетен: 3411 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 25.10.2011 12:13

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Представяме ви репортаж на Георги Бърдаров, който беше препратен на адреса на Блогът за железници (rail.blog@abv.bg).

Днес на дата 24.10.2011г. имаше произшествие с влак на БДЖ № 7621 пътуващ от град Видин заминаващ в 06:05 до град София пристигащ в 10:39 , след спирка Лакатник.

Влакът отнесе багер, който по същото време извършваше ремонтни дейности по железопътния път . След дълго чакане ни казаха "Качете се във влака за да направим маневра и продължаваме по направление". Оказа се обаче че това не е точно така, спряхме на следващата спирка БОВ и останахме там близо 2 часа.

През това време се опитахме да разберем какво става и кога ще продължим по пътя си. Служителите на БДЖ ни отговориха, че нямат информация, за това може да ни отнеме от 1 до 5 часа.

Един от кондукторите на влака се обърна към един от пътниците, който попита какво става, че бърза за болница. Отново последва същият отговор, в допълнение кондуктора каза следното цитирам: "Стига си ме разпитвал, че като ти зашия 2 шамара ..." и думите "върви си в цингалия". Не след дълго ни казаха да слезем от влака без никакво обяснение.

Слязохме от влака и останахме на спирката да чакаме развоя на нещата. На мен, като любител, който е заинтересован и прави  видеокадри, служителите на БДЖ ми казаха, "стига си снимал".  След дълго чакане дойде следващият влак от Враца за София и ни преместиха в него и там имаше чакане, повечето хора бяха вече изнервени и обидени от случилото се.

Към по-горе написаното прилагам и следните видео записи http://www.btv.bg/profile/AgMuN4o/



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене